Ga naar de inhoud

Een auto delen met bekenden
Zonder gedoe.

Besparen op je autokosten? Met Amigo deel je een Amigo leaseauto uitsluitend met bekenden. Zoals je vrienden, familie of buren. Dat geeft een vertrouwd gevoel. De auto staat voor een vast bedrag per maand bij jou voor de deur. Hoe meer je ‘m deelt, hoe voordeliger je uit bent. Zonder gedoe, dankzij de handige app waarmee alles makkelijk geregeld wordt. Als Owner ben jij volledig in charge, dus jij bepaalt wanneer je je auto deelt.

Aanmelden Amigo Deelauto

Het voordeel van Amigo

Amigo auto - Toyota Yaris Hybrid

Voordelig een eigen auto voor de deur

Omdat je je auto deelt met amigo’s, worden je kosten automatisch verlaagd. Een auto delen is dus niet alleen duurzamer voor het milieu, maar ook goed voor je portemonnee.

Amigo App - deelauto app

Je regelt alles via de Amigo App

Van het reserveren tot betalen… alles gaat gemakkelijk via de app. Oh ja, en een sleutel? Die is er niet. Want de deuren openen én sluiten doe je ook allemaal met de app. Handig!

Amigo services - tankpas

Kosten worden automatisch verrekend

Geen zorgen. Alle administratie doen wij voor je. Je hoeft niet eens een tikkie te sturen. De kilometers worden bijgehouden en tanken doen alle gebruikers met de tankpas, dus dat wordt meteen verrekend.

Ontdek de nieuwe manier van autorijden

In een paar stappen eigenaar van jouw eigen deelauto.

Vraag Amigo aan als hoofdhuurder

In een paar stappen heb je jouw Amigo auto aangevraagd. Klaar? Dan wordt je auto op de afgesproken datum geleverd. Jij bent als Owner in charge, dus je bepaalt zelf met wie je je auto deelt en wanneer.

Deel je auto met mensen die je kent

Wanneer je je hebt aangemeld, kun je meteen al je amigo’s uitnodigen met een handig linkje. In de app regelen jij en je amigo’s vervolgens alles. Je kunt ermee zien waar de auto staat, snel in het agenda kijken of hij gereserveerd is, en je opent en sluit er de deuren mee. Easy as that.

Wat kost het?

Vul hieronder het gemiddelde aantal kilometers per maand in, dat je verwacht te gaan rijden. Geef aan of je van plan bent om het contract van 36 maanden eerder op te zeggen. Voor deze flexibiliteit rekenen we een vergoeding. Geef tot slot aan met hoeveel mensen je de auto denkt te gaan delen. Want; hoe meer je deelt, hoe groter het voordeel. Je ziet direct welke kosten we verwachten. We hebben een vaste abonnementsprijs van € 450,-. Deze wordt lager, wanneer je meer deelt. Daarnaast rekenen we een kilometerprijs van 25 cent per gereden kilometer inclusief brandstof.

Jouw Amigo Auto

Toyota Yaris Hybrid*

  • Op afgesproken datum bij jou thuisgeleverd
  • Inclusief onderhoud, belasting, verzekering en 24/7 pechpulp
  • Mét tankpas
  • Hybride, dus duurzaam
  • Hoe meer amigo’s, hoe voordeliger je rijdt
Hybride
Automaat
Cruise control
Park Assist
Apple CarPlay

*Binnenkort meerdere modellen beschikbaar