Ga naar de inhoud

Een auto delen met bekenden
Zonder gedoe.

Besparen op je autokosten? Met Amigo deel je een Amigo leaseauto uitsluitend met bekenden. Zoals je vrienden, familie of buren. Dat geeft een vertrouwd gevoel. De auto staat voor een vast bedrag per maand bij jou voor de deur. Hoe meer je ‘m deelt, hoe voordeliger je uit bent. Zonder gedoe, dankzij de handige app waarmee alles makkelijk geregeld wordt. Als Owner ben jij volledig in charge, dus jij bepaalt wanneer je je auto deelt.

Het voordeel van Amigo

Voordelig een eigen auto voor de deur

Omdat je je auto deelt met amigo’s, worden je kosten automatisch verlaagd. Een auto delen is dus niet alleen duurzamer voor het milieu, maar ook goed voor je portemonnee.

Je regelt alles via de Amigo App

Van het reserveren tot betalen… alles gaat gemakkelijk via de app. Oh ja, en een sleutel? Die is er niet. Want de deuren openen én sluiten doe je ook allemaal met de app. Handig!

Kosten worden automatisch verrekend

Geen zorgen. Alle administratie doen wij voor je. Je hoeft niet eens een tikkie te sturen. De kilometers worden bijgehouden en tanken doen alle gebruikers met de tankpas, dus dat wordt meteen verrekend.

Ontdek de nieuwe manier van autorijden

In een paar stappen eigenaar van jouw eigen deelauto.

Meld je aan als Owner

In een paar stappen heb je jezelf geregistreerd als ‘Owner’. Klaar? Dan wordt je auto op de afgesproken datum geleverd. Jij bent als Owner in charge, dus je bepaalt zelf met wie je je auto deelt en wanneer.

Deel je auto met mensen die je kent

Wanneer je je hebt aangemeld, kun je meteen al je amigo’s uitnodigen met een handig linkje. In de app regelen jij en je amigo’s vervolgens alles. Je kunt ermee zien waar de auto staat, snel in het agenda kijken of hij gereserveerd is, en je opent en sluit er de deuren mee. Easy as that.

Wat kost het?

Rekenvoorbeeld

Stel je voor. Je bent een Amigo ‘Owner’ en rijdt per maand 650 kilometer. Daarnaast deel je jouw auto met 3 members die samen 36 uur rijden.

Members betalen per gereden uur €4,- aan jou! Door de auto te delen met anderen verlaag je jouw kosten in dit geval dus met € 144,- per maand!

Je betaalt nu € 469,- per maand in plaats van € 613,-. Dit is inclusief benzine, dus bijvoorbeeld veel voordeliger dan private lease.

Ook voor een member is het voordeliger. Een member betaalt in dit voorbeeld € 123,- per maand. Dat is goedkoper dan bijvoorbeeld een GreenWheels.

Tel uit je winst!

Samenvatting

Jouw auto Toyota Yaris Hybrid
Abonnementskosten € 450
Contractduur 36 maanden
Kilometerkosten incl. brandstof € 0,25
Totaal zonder delen € 613 p/m
Delen = besparen – € 144
Totaal met delen € 469 p/m
Schrijf je in als Owner!

Jouw Amigo Auto

Toyota Yaris Hybrid*

  • Op afgesproken datum bij jou thuisgeleverd
  • Inclusief onderhoud, belasting, verzekering en 24/7 pechpulp
  • Mét tankpas
  • Hybride, dus duurzaam
  • Hoe meer amigo’s, hoe voordeliger je rijdt
Hybride
Automaat
Cruise control
Park Assist
Apple CarPlay

*Binnenkort meerdere modellen beschikbaar