Ga naar de inhoud

Rijden in een auto van je vrienden. Zonder gedoe.

Geen zin om een auto te kopen, maar wil je wel dat er eentje voor je klaar staat als je ‘m nodig hebt? Met Amigo gebruik je de Amigo leaseauto van een bekende uit je omgeving. Bijvoorbeeld van je vrienden, familie of buren. Dat geeft een vertrouwd gevoel én je bent lekker flexibel. Als amigo rij je trouwens ook een stuk voordeliger, want je betaalt alléén voor het gebruik en niet voor een auto die voor het grootste deel van de dag stilstaat.

Het voordeel van Amigo

Voordelig een auto in de buurt

Oké het is niet je eigen auto. Maar who cares?! Hij staat wel bij je om de hoek. Omdat je de auto deelt met andere amigo’s, blijven de kosten lekker laag. En het is ook duurzamer voor het milieu.

Je regelt alles snel via de Amigo app

Van het reserveren, betalen tot het openen en sluiten van de auto … alles gaat gemakkelijk via de app. Heb je hem gereserveerd, dan is ‘ie op dat moment helemaal van jou.

Kosten worden automatisch verrekend

Geen zorgen. Alle administratie doen wij voor je. In de app zie je exact wat je gereden hebt en wat de kosten zijn, dus je hoeft niets uit te rekenen. Je betaalt automatisch achteraf. Tanken doe je gewoon met de tankpas die bij de auto hoort.

Instappen in een paar stappen

Met Amigo heb je wel lusten, maar niet de lasten!

Meld je aan als Member

Klaar voor het nieuwe autodelen? Meld je dan snel aan als Member en rij voordelig rond in een auto van iemand die je vertrouwt.

Meteen de weg op

In de app regelen jij en je amigo’s alles. Je kunt zien waar de auto staat, snel in het agenda kijken of hij gereserveerd is en je opent en sluit er de deuren mee. Een sleutel overhandigen is dus niet nodig.

Wat bespaar ik?

Van je vrienden moet je het hebben! Reken snel uit hoeveel het kost als je een auto deelt van je amigo (de hoofdhuurder/Owner). Vul het verwachte aantal kilometers per maand in, en de uren die je denkt de auto te gaan reserveren. We rekenen een kilometerprijs van 25 cent per gereden kilometer (inclusief brandstof) en een vaste prijs van € 4,- per gereserveerd uur. Die gaat naar de hoofdhuurder/Owner.

Jullie Amigo Auto

Toyota Yaris Hybrid*

  • Gebruik de auto van een bekende
  • Inclusief onderhoud, verzekering, belasting en 24/7 pechpulp
  • Mét tankpas
  • Hybride; dus duurzaam
  • Betalen per uur en gereden kilometers
Hybride
Automaat
Cruise control
Park Assist
Apple CarPlay

*Binnenkort meerdere modellen beschikbaar