Ga naar de inhoud

Win een straatfeest!

Woon jij in de meest hechte straat van Haarlem? Dan zijn wij vanuit Amigo Mobility (autodeelconcept voor bekenden) op zoek naar jou.

Hechte straat van Haarlem

Haarlemse straten opgelet.

Welkom bij Amigo. Een nieuw autodeelconcept, waarmee je via een app supermakkelijk een Amigo leaseauto deelt met je amigo’s. Dus alleen met buren, vrienden of andere mensen die je vertrouwt! Het spreekwoord zegt niet voor niets: beter een goede buur dan een verre vriend. Is jouw straat zo hecht dat jullie zelfs een auto zouden kunnen delen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken jouw straat.

Het is nu mogelijk om in Haarlem je eigen Amigo leaseauto aan te vragen. Dat vieren we met deze winactie! Heb je een fijne en hechte straat? Dan zijn wij op zoek naar jouw straat. Misschien herken je je hierin?

  • Deel je al boeken, gereedschap of de schoonmaker met je buren?
  • Hebben jullie de meest actieve en gezellige buurt- of straat app?
  • Zorgen jullie voor elkaar, door bijvoorbeeld boodschappen of eten te delen?
  • Of vieren jullie misschien zelfs samen kerst?
  • En durven jullie het misschien zelfs aan om met elkaar een auto te delen?

Win een straatfeest.

Aanmelden kan van 17 oktober tot en met 21 november 2022 – door het formulier hiernaast in te vullen. Het is belangrijk om ons te overtuigen waarom jouw straat de meest hechte straat is. De winnaar krijgt van ons een volledig verzorgd straatfeest. Met genoeg hapjes, drankjes en gezelligheid. We maken de winnende straat bekend op 22 november 2022. En het straatfeest vindt plaats op zaterdag 3 december. Op deze actie zijn onze Actievoorwaarden van toepassing.

Win een straatfeest

Straatnaam*
Optioneel: upload een afbeelding
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.
Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.