Ga naar de inhoud

Wie we zijn

Team Amigo stelt zich graag aan je voor. En ben je benieuwd naar de gezichten achter Amigo? Je leest hier alles over 'Wie we zijn', waar we in geloven en wat je van ons kunt verwachten.

Amigo Mobility - Wie we zijn

Team Amigo

Met een klein en jong team werken we – vanuit Amersfoort – aan ons autodeelconcept! Katja de Wit (links) is onze Customer Succcess Manager. De kans is groot dat je haar spreekt, wanneer je contact met ons opneemt. Ze streeft naar een glimlach na élk contact en zet graag een stapje extra om je goed te helpen. Michael van Doremalen (linksboven) is de Amigo lead. Met een achtergrond in ICT zorgt hij er niet alleen voor dat de techniek, maar ook dat het team als een geoliede machine werkt. Eduard Cox (rechtsboven) is onze Operations Lead en ‘de man van de auto’s’. Van het managen van de vloot en de servicedesk tot goed onderhoud én sterke partners. Bastiaan Langerman (midden) werkt als Product Owner. Zonder hem zouden alle systemen niet zo naadloos op elkaar aansluiten. En weten we zeker dat overal aan is gedacht. En Suzan van Aalten (rechts) is Commercial Lead. Zij combineert data met creativiteit om tot pakkende Amigo uitingen te komen.

Persoonlijk én vertrouwd

Wij geloven in autodelen met mensen die je vertrouwt (buren, vrienden, familie). Dát vertrouwde gevoel – wat je vaak alleen hebt met de mensen die heel dichtbij je staan – streven wij zelf ook na. We zijn jouw Amigo als het gaat om je deelbare leaseauto. Omdat we weten hoe belangrijk het is dat je veilig, voordelig en duurzaam van A naar B komt. En dat je totaal ontzorgd wordt als het aankomt op rijden én delen. We zijn als team toegankelijk, goed bereikbaar en altijd persoonlijk. We durven eerlijk te zijn én de zaken net een beetje anders aan te pakken dan je misschien gewend bent. Transparant, warm én met een knipoog.

Sterk netwerk én flexibel

We zijn onderdeel van de Louwman Group. En profiteren daardoor van de voordelen van een sterk netwerk van bedrijven en partners in de breedste zin van mobiliteit. Met inkoopvoordeel én een stukje zekerheid tot gevolg. Dit combineren we met de voordelen van een startup. We kunnen pionieren. Zaken op een niet-traditionele manier aanpakken. En zorgen voor snelheid, creativiteit en flexibiliteit. We bewegen mee met de markt én spelen in op de kansen die we tegenkomen. Om zo tot de beste klantervaring te komen!