Ga naar de inhoud

Vijf voordelen van autodelen met bekenden

We zijn er voor jou. Als je graag je steentje bijdraagt om de wereld een stukje duurzamer te maken. Als je geniet van gemak. En een fijn en sterk netwerk hebt, van mensen die je vertrouwt. En helpt, als dat nodig is. Een leaseauto delen met bekenden. Zoals buren, vrienden, collega’s of bijvoorbeeld je teamgenoten. Voor sommige mensen is dat compleet nieuw, ver-van-hun-bed of spannend. En dat begrijpen we goed.

1. Duurzaam rijden, minder stilstand

Als Amigo auto bieden we je een Toyota Yaris Hybrid aan (en straks ook nog andere hybride modellen). De Yaris Hybrid heeft een 1.5 liter benzinemotor en een hybride systeem voor goede prestaties én zuinigheid. Wist je dat auto’s gemiddeld 95% van de tijd stilstaan? Dat vinden wij zonde. Ons deelconcept draagt dan ook bij aan minder stilstand. Auto’s worden door middel van delen effectiever gebruikt, en uiteindelijk zijn er zo ook minder auto’s nodig.

2. Op goed vertrouwen

Jij bepaalt met wie je de Amigo leaseauto deelt. Wel zo prettig, want dan ben je altijd verzekerd van een volle tank, schone auto én je favoriete autodrop. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat je meer over hebt voor iemand die je goed kent, dan wanneer je er verder vanaf staat. We zien geregeld vieze deelscooters staan, vol met krassen. Dat zal je met een eigen deelauto met bekenden niet snel gebeuren!

3. Amigo service, zo geregeld

Het klinkt misschien ingewikkeld, delen met bekenden. Ben je dan continu met elkaar aan het appen om zaken af te stemmen? Nee! Onze app neemt de handigste zaken uit handen. Denk aan het vinden, openen- en sluiten van de auto. En agendamanagement – denk aan het beschikbaar stellen en boeken van momenten om de auto mee te nemen.

4. Deel voor voordeel

Door als Owner je Amigo auto te delen, help je niet alleen de mensen om je heen. Het kan ook nog eens kostenvoordeel opleveren. Jij betaalt namelijk een vast bedrag per maand voor de Auto en voor de Amigo deelservice, plus een bedrag per gereden kilometer. Maar degene die de auto deelt, die betaalt 3 euro per uur aan jou (en een bedrag per gereden kilometer). Zo kun je ervoor zorgen dat de totale kosten laag blijven!

5. Makkie!

Amigo services - tankpas

Bij een auto komt nogal wat geregel kijken. Dat nemen wij graag uit handen, waardoor het hebben van een auto een makkie wordt! We regelen de verzekering, het onderhoud van de auto, APK en 24-7 pechhulp. En tanken, dat doen alle gebruikers met een tankpas. Geen gedoe meer met Tikkies sturen dus.

Amigo aanvragen!

Meld je nu via de knop hieronder aan voor jouw Amigo deelauto (inclusief tankpas, App, en services). Zodat het rijden en delen kan beginnen!