Ga naar de inhoud

Vraag jouw Amigo auto aan als Owner

Via het onderstaande formulier vraag je jouw Amigo leaseauto aan, inclusief alle Services én de Amigo app (zie onder het formulier de meest gestelde vragen over het contract, de auto en de kosten). Dit is de eerste officiële stap in je aanvraag. Na het invullen van dit formulier, download je de App. Vervolgens krijg je digitaal een contract opgestuurd om te ondertekenen. Je Amigo auto staat op de gewenste leverdatum voor de deur – klaar om te rijden en delen!

Belangrijk! Maak gebruik van onze startaanbieding. Vraag jouw Amigo auto aan voor 31 maart 2023 – en rijd de eerste drie maanden mét korting. De abonnementskosten zijn de eerste drie maanden €350,- in plaats van €450,-.

Veelgestelde vragen Owner

Op dit moment leveren wij de Toyota Yaris Hybrid. We zijn druk bezig om binnenkort meerdere modellen beschikbaar te maken als Amigo deelauto. Lees meer over de Amigo auto.

We hebben een vaste abonnementsprijs van € 450,-. Daarbovenop komt de deelservice van € 50,-, welke wij de eerste 3 maanden voor onze rekening nemen! Daarnaast betaal je €0,20,- per KM voor de brandstof en de Amigo service, dit is inclusief de brandstof doormiddel van een Amigo tankpas. Members betalen per gereden uur €3,- aan jou met een maximaal dagtarief van €30,- waardoor je eigen kosten verlaagd worden!

Rekenhulp voor Owners: Reken hulp voor Owners

Een contract bij Amigo is erg flexibel en is maandelijks opzegbaar!