Ga naar de inhoud

Vraag jouw Amigo auto aan als hoofdhuurder

Via het onderstaande formulier vraag je jouw Amigo leaseauto aan, inclusief alle Services én de Amigo app (zie onder het formulier de meest gestelde vragen over het contract, de auto en de kosten). Dit is de eerste officiële stap in je aanvraag. Na het invullen van dit formulier, download je de App. Vervolgens krijg je digitaal een contract opgestuurd om te ondertekenen. Je Amigo auto staat op de gewenste leverdatum voor de deur – klaar om te rijden en delen!

Belangrijk! Maak gebruik van onze startaanbieding. Vraag jouw Amigo auto aan voor 31 december 2022 – en rijd de eerste drie maanden mét korting. De abonnementskosten zijn de eerste drie maanden €300,- in plaats van €450,-.

Veelgestelde vragen hoofdhuurder

Op dit moment leveren wij de Toyota Yaris Hybrid. We zijn druk bezig om binnenkort meerdere modellen beschikbaar te maken als Amigo deelauto. Lees meer over de Amigo auto.

De vaste kosten van de auto zijn maandelijks. Je betaalt €450,- per maand. Daarnaast betaal je €0,25,- per KM voor de brandstof en de Amigo service. Members betalen per gereden uur €4,- aan jou, waardoor je eigen kosten verlaagd worden! Rekenhulp voor Owners: Reken hulp voor Owners

Als je met Amigo een contract aangaat, dan is dat in principe een contract voor de periode van 3 jaar. Kies je voor maandelijks opzegbaar? Dan kun je na 12 maanden het contract maandelijks opzeggen. We rekenen hiervoor een kleine vergoeding per maand.