Ga naar de inhoud

Meld je aan als member

Waarschijnlijk ben je op deze pagina gekomen, omdat je iemand kent die een Amigo auto heeft en je daar gebruik van wilt maken (je bent als het ware een member). Je zit hier goed als Amigo, buurman- of vrouw, familie of anderszins bekende van een Amigo Owner. Onder het formulier vind je de meest gestelde vragen. Na het invullen van dit formulier, download je de App. Vervolgens kun je met de link of code, die je van de hoofdhuurder hebt ontvangen, in zijn of haar groep stappen! Je ziet dan direct wanneer je de auto kunt gebruiken tegen een voordelig tarief. Happy sharing!

Veelgestelde vragen members

Als Member betaal je €3,- per uur aan de owner, van wie je de auto leent, hierbij geld een maximaal dagtarief van €30,- als het om één doorlopende reservering gaat. Daarnaast betaal je €0,30,- per KM voor de brandstof en de Amigo service.
Rekenhulp voor members: Wat bespaar ik?

Ja, de ‘Owner’ is de hoofdhuurder van de Amigo deelauto. Hij of zij gaat met ons het contract aan, krijgt de auto uitgeleverd en zet hem voor de deur. Als hoofdhuurder ben je in charge – je bepaalt zelf wie er in de auto mogen rijden én wanneer. Geen gedoe met appen, mailen of bellen – alles is geregeld via de app.