Ga naar de inhoud

Onze services

Een eigen auto hebben kent veel voordelen. Maar er komen ook regel-zaken bij kijken. Zoals het regelen van verzekeringen en onderhoud. Wij nemen die zaken voor jouw Amigo deelauto graag uit handen. Zo heb je de voordelen van een eigen auto (staat voor de deur, je kan ‘m gebruiken wanneer je wilt, hij is zo schoon als jij m maakt) én de voordelen van een leaseauto (regelzaken worden uit handen genomen). Bekijk de services die inbegrepen zijn.

Onze services - Amigo Mobility

Welke services biedt Amigo?

Amigo services - tankpas

We nemen zoveel mogelijk services uit handen. Zodat jij veilig en ongestoord de weg op kunt. Onze diensten op een rij:

 • Onderhoud:
  Wij zijn een startup binnen de Louwman Group. En hebben een sterk netwerk van partners die we vertrouwen. Zo ook op het gebied van onderhoud. Op het moment dat de auto aangeeft dat er onderhoud nodig is, dan bel je naar onze driversdesk. Die begeleid je in het maken van een afspraak met de lokale Toyota dealer. Geen gedoe!
 • Belasting:
  Op auto’s geldt een motorrijtuigenbelasting en Bpm. Deze nemen wij – als eigenaar van de auto’s – voor onze rekening.
 • Verzekering:
  De auto is verzekerd voor autodelen. Het eigen risico bedraagt € 300,-.
 • 24/7 pechhulp:
  Mocht er tijdens het rijden een lampje gaan branden, of je krijgt te maken met schade aan de auto. Dan bieden wij een 24/7 pechhulp aan. Bel naar het nummer van onze driversdesk wat in de auto ligt en in de app staat. Zij helpen je verder, wel zo fijn!
 • Tankpas:
  In elke Amigo auto ligt een tankpas en iedereen die in de auto rijdt, kan de tankpas gebruiken. Omdat je de auto deelt met bekenden, gaan we er vanuit dat iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt. En je nooit met een lege tank staat, of gedoe krijgt over tanken. Extra handig: de code van de tankpas staat in de app, zodat je nooit voor problemen komt te staan.

  * Het enige wat je – afhankelijk van je woonplaats – zelf nog moet regelen is een parkeervergunning

Ontzorgd de weg op

Uit onderzoek blijkt dat mensen het ‘regelen’ van een nieuwe auto vaak als rompslomp ervaren. Verzekering, op naam zetten, een garage zoeken voor onderhoud en meer. Wij nemen dat graag volledig uit handen, zodat jij gerust en ontzorgd de weg op kunt. We leveren de auto voor de deur af, zorgen voor een 24/7 pechhulp én groot voordeel: we leveren de auto inclusief tankpas.

Klaar om te rijden en delen?

Meld je dan hier aan voor een eigen Amigo leaseauto (Toyota Yaris Hybrid), inclusief alle voordelen. Zoals een tankpas, en geen zorgen over onderhoud en pechhulp. Je deelt ‘m gemakkelijk via de App.