Ga naar de inhoud

De Owner.

Als owner sluit je een auto abonnement af en je beheert via onze app welke members er in jouw auto mogen rijden. Dit zijn mensen die je kent en vertrouwt, bijvoorbeeld familie, vrienden, buren of kennissen. Natuurlijk heb je de eerste keus in het reserveren van de auto en bepaal je wanneer members hem mogen huren. Over de tankkosten van de auto hoeft niemand zich druk te maken. Hiervoor hebben wij een tankpas in de auto gelegd. Members betalen een uurtarief, waardoor jouw abonnementskosten flink kunnen afnemen. Uiteraard helpen we je met het werven van members. Je hebt verder geen zorgen. Amigo regelt alle bijzaken zoals onderhoud, verzekering en geldzaken.

Kosten hoofdhuurder Amigo deelauto

Amigo Auto

De Toyota Yaris Hybrid, de auto van het jaar 2021 (ANWB). Automaat 5-deurs vanaf bouwjaar 2019. Standaard bomvol met o.a. Apple Carplay, cruise control en Parkassist.

Geen gedoe met snoeren, want de elektromotor laadt zichzelf
op tijdens het rijden.

Kosten Member Amigo deelauto

Het Abonnement

Een abonnement bij Amigo is flexibel en maandelijks opzegbaar!
Daarnaast krijg je geen BKR registratie. Dit maakt je zeer flexibel.

Vertrouwd gevoel, autodelen

De App

Hoe kun je de auto delen, zonder gedoe? Dat kan via onze app! We laten hem je graag even zien – en lichten je de functionaliteiten toe.

Bekijk de app
Deelauto Haarlem - met tankpas

Onze Services

Als Amigo willen we je volledig ontzorgen! Daarom regelen wij alle bijzaken zoals de tankpas, onderhoud, verzekering en geldzaken.
Hiernaast staan we altijd voor je klaar met onze 24/7 pechhulp!

Het enige wat je – afhankelijk van je woonplaats – zelf nog moet regelen is een parkeervergunning.

Amigo vergelijken

Amigo

Bij een Amigo deelauto heb je alle voordelen van een private lease auto- zoals inbegrepen onderhoud, verzekering en pechhulp, in de vorm van een maandelijks opzegbaar abonnement! Bij Amigo krijg je ook nog een tankpas en zijn de kosten transparant en inzichtelijk.

Je betaalt een vast bedrag per maand als Owner plus een bedrag per gereden kilometer.

Je krijgt een kostenvoordeel wanneer je de auto deelt met familie en vrienden. Jouw Members betalen namelijk per uur een voordelig bedrag aan jou, dit bedrag gaat van jouw uiteindelijke maandkosten af. Hoe fijn is dat!

Eigen Auto

Wist je dat je voor een eigen auto maandelijks stiekem meer kwijt bent dan je denkt? Dit komt namelijk door verschillende verborgen kostenposten zoals, onderhoud & reparaties, brandstof, verzekering, wegenbelasting, pechhulp en de belangrijkste afschrijving. Dit alles is al snel 450 euro per maand volgens het Nibud.

Hierbij wordt nog niet eens rekening gehouden met de eenmalige aanschafprijs om een eigen auto te bezitten en alle regelwerk dat het kost om je auto eens een paar uur met je vrienden te delen.

Private Lease

Bij private lease betaal je een vast bedrag per maand, waarvoor veel zaken uit handen worden genomen. Bij een vergelijkbare auto kost het gemiddeld 490 euro per maand. Echter heb je wel een lang lopend contract van minimaal 3 jaar en daarbij ook nog eens een BKR-registratie. Wil je je contract maandelijks opzegbaar maken bij private lease, dan kan het pas na 12 maanden als je hebt gekozen voor flex lease.

Vergeet ook niet dat je alle brandstof zelf moet betalen en de auto ook niet gemakkelijk te delen is met je vrienden en familie om je heen.

Wat kost het?

Vul hieronder het gemiddelde aantal kilometers per maand in, dat je verwacht te gaan rijden. Daarnaast kan je aangeven met hoeveel mensen je de auto denkt te gaan delen. Want; hoe meer je deelt, hoe groter het voordeel! Je ziet direct welke kosten je kan verwachten.

We hebben een vaste abonnementsprijs van € 450,-. Daarbovenop komt de deelservice van € 50,-, welke wij de eerste 3 maanden voor onze rekening nemen! Je totale kosten worden lager naarmate je de auto meer deelt met jouw bekenden. Daarnaast rekenen we een kilometerprijs van 20 cent per gereden kilometer, dit is inclusief de brandstof doormiddel van een Amigo tankpas.

Belangrijk! Maak gebruik van onze startaanbieding. Vraag jouw Amigo auto aan voor 31 maart 2023 – en rijd de eerste drie maanden mét korting. De abonnementskosten zijn de eerste drie maanden €350,- in plaats van €450,-.

Heb je vragen over jouw kostenberekening? Klik gerust op Stel je vraag!