Ga naar de inhoud

Jouw Amigo Auto

Welke auto kun je verwachten van Amigo? Wat zijn de specificaties van de Amigo auto – en hoe werkt het?

Amigo auto - Toyota Yaris Hybrid

Toyota Yaris Hybrid

Als Amigo auto bieden wij de Toyota Yaris Hybrid (en snel ook andere modellen). Een comfortabele en ruime auto voor jou en je amigo’s (vrienden, buren, bekenden). Rijden op brandstof én elektriciteit? Dat kan met de hybride motor van de Yaris. De elektromotor ondersteunt of neemt het deels over van de brandstofmotor. Wanneer dat uitkomt. Geen gedoe met snoeren, want de elektromotor laadt zichzelf op tijdens het rijden.

Uitvoering en functionaliteiten

We bieden standaard 5-deurs auto’s aan met een bouwjaar vanaf 2019. Omdat het om hybride auto’s gaat is het altijd een automaat. Er wordt gereden op brandstof (benzine) en elektriciteit. We garanderen een aantal veelgevraagde functionaliteiten – die het rijden in de Amigo auto nog makkelijker én leuker maken:

  1. Cruise control
  2. Park Assist
  3. Apple Carplay of Bluetooth audio

Jouw Amigo auto, zo geregeld

Op het moment dat je kiest voor Amigo, kies je op welke datum de auto bij je thuis wordt afgeleverd. Zo voor de deur dus. In de auto vind je een overzicht van de belangrijkste contactgegevens, bijvoorbeeld van onze Driversdesk. Die je kunt bellen op het moment dat de auto onderhoud aangeeft of er een lampje brandt. Ook wordt de auto geleverd mét tankpas.

Let's go Amigo's!

Vraag een Amigo leaseauto aan voor jou en je amigo’s – mét vele voordelen. Zoals een tankpas, geen zorgen over onderhoud en 24/7 pechhulp.

Veelgestelde vragen

Over de Amigo deelauto.

De auto is voor deelgebruik verzekerd.

Ja, de ‘Owner’ is de hoofdhuurder van de Amigo deelauto. Hij of zij gaat met ons het contract aan, krijgt de auto uitgeleverd en zet hem voor de deur. Als hoofdhuurder ben je in charge – je bepaalt zelf wie er in de auto mogen rijden én wanneer. Geen gedoe met appen, mailen of bellen – alles is geregeld via de app.

Nee, dit is niet aan de orde.

Je mag binnen Europa de auto gebruiken. Buiten Europa niet. Let op! De tankpas werkt alleen in Nederland.