Ga naar de inhoud

De Amigo App

Wat doet en kan de Amigo app en hoe werkt het? Alles over de app vind je op deze pagina.

Amigo App

Gemakkelijk delen via de app

Onze Amigo app zorgt ervoor dat autodelen makkelijk wordt gemaakt. Bijvoorbeeld doordat je met de app de auto kunt openen én sluiten. Maar er zit ook een mogelijkheid in om agendamanagement te regelen. Zo geef je als Owner aan wanneer je amigo’s jouw auto kunnen reserveren – en wanneer niet. Geen gedoe met over en weer appen, bij elkaar aanbellen voor de sleuteloverdracht en/of ruzie over gereden kilometers. We lichten het graag toe, en laten je het zien.

Wat kan de Amigo app?

De Amigo app heeft als doel om je te onboarden én om delen gemakkelijk te maken. Dat zie je terug in de functionaliteiten:

Amigo app

Onboarding

In de app volg je een stappenplan, voordat je Amigo auto voor de deur staat. Zo kun je jouw rijbewijs opsturen, de voorwaarden accepteren en kiezen waar en wanneer je Amigo auto wordt afgeleverd.

Vertrouwd gevoel, autodelen

Amigo’s uitnodigen

Nodig gemakkelijk je amigo’s uit, via de app. In de app zit een deelbutton, waarmee je bijvoorbeeld via WhatsApp een uitnodiging verstuurt. Hier zit een speciale code bij, waardoor iemand aan jouw groep kan worden toegevoegd.

Openen & sluiten

De app kan je Amigo auto openen en sluiten. Handig, zodat je niet telkens een sleuteloverdracht hoeft te hebben met de mensen met wie je deelt. Geen zorgen of je de sleutel wel bij je hebt als je de auto wilt poetsen, want je hebt hem altijd in je broekzak.

Deelauto Haarlem - met tankpas
Kosten Member Amigo deelauto

Agendamanagement

Als Owner ben je in charge. Jij kiest ervoor wanneer je in de auto wilt rijden, en wanneer je bekenden erin kunnen rijden. Je stelt hiervoor tijdssloten in voor het delen, waarin Members (de mensen met wie je deelt) reserveringen kunnen maken.

Kosten verrekening

De app houdt bij hoeveel kilometers jij en de mensen met wie je deelt rijden. Ook houdt de app het aantal gereden uren van je amigo’s bij.

Vervolgens worden de kosten automatisch verrekend, waardoor jij en je Amigo’s hier zelf geen omkijken meer naar hebben! Eerlijk en duidelijk.

Amigo aanvragen

Klaar om te rijden en delen?

Meld je dan hier aan voor een eigen Amigo leaseauto (Toyota Yaris Hybrid), inclusief alle voordelen. Zoals een tankpas, en geen zorgen over onderhoud en pechhulp. Je deelt ‘m gemakkelijk via de App.

Veelgestelde vragen

Over de Amigo app

Yes! Je kan gemakkelijk via de app een uitnodiging sturen naar bekenden. Nadat ze het aanmeldproces hebben doorlopen (waarbij ze onder andere hun rijbewijs in moeten sturen) kunnen ze in jouw groep stappen en gebruik maken van de auto. Als Owner ben jij in charge. Je kunt dus op elk moment mensen verwijderen uit de groep. Members kunnen dit ook zelf doen.

Nee, met wie je de Amigo auto deelt, dat bepaal jij! Je kan gemakkelijk bekenden (members) uitnodigen via de app. Wanneer zij hun registratie voltooid hebben (waarbij ze onder andere hun rijbewijs in moeten sturen) kunnen ze in jouw groep stappen!