Ga naar de inhoud

Hoe ‘t werkt

We kunnen ons goed voorstellen dat je benieuwd bent hoe ons autodeelconcept werkt. Om te kijken of Amigo écht bij jou past. Wat voor auto krijg je? Hoe kun je de auto delen met je amigo’s (vrienden, buren, bekenden)? Welke services zijn inbegrepen? En wat moet je er allemaal voor regelen (of juist niet)? We lichten hier toe hoe ’t werkt!

Hoe werkt Amigo deelautoconcept

Kies een onderdeel

Om te zien hoe ‘t werkt. Meer weten over de auto, de app of de services die inclusief zijn?

Amigo auto - Toyota Yaris Hybrid

Amigo auto

Als Amigo leaseauto bieden we je de Toyota Yaris Hybrid (en snel ook andere modellen). Lees alles over de Amigo auto.

Bekijk de auto
Amigo App - deelauto app

De app

Hoe kun je de auto delen, zonder gedoe? Dat kan via onze app! We laten hem je graag even zien – en lichten de functionaliteiten toe.

Bekijk de app
Amigo services - tankpas

Onze services

Geen zin in gedoe? Verzekeringen en onderhoud zijn van die regel-dingen die komen kijken bij het hebben van een auto. Wij nemen ‘t graag uit handen.

Bekijk de services

Bereken het zelf

Ben je benieuwd naar het financiële plaatje? Bereken de kosten als hoofdhuurder (Owner) of wanneer je de auto van een van je amigo’s deelt (Member). We hebben een calculator gemaakt, zodat je gemakkelijk een idee krijgt van de kosten én het kostenvoordeel wat komt kijken bij delen! 

Stap voor stap

Als Amigo iets voor jou is, dan is het fijn om te weten waar je aan toe bent. Hieronder zie je de vervolgstappen – als je hoofdhuurder (Owner) wilt worden van een Amigo auto.

  1. Meld je aan via de site en download de app.
  2. Stuur je gegevens in en teken het contract (36 mnd, evt na 12 mnd flex).
  3. Wij maken alle services gereed (verzekering, App, tankpas e.a.).
  4. Jouw Amigo auto staat op de gewenste afleverdatum voor de deur! Klaar om te rijden én delen.

Enthousiast?

Dan is het nu tijd om je Amigo deelauto (Toyota Yaris Hybrid) – inclusief app en services (tankpas, onderhoud, 24/7 pechhulp) veilig te stellen voor jou en je amigo’s (vrienden, buren, familie).