Ga naar de inhoud

Deel een Amigo auto met bekenden.
Nu beschikbaar in Haarlem.

Met Amigo deel je een Amigo leaseauto uitsluitend met bekenden. Zoals je vrienden, familie of buren. Dat geeft een vertrouwd gevoel. De auto staat voor een vast bedrag per maand bij jou voor de deur in of om Haarlem. Hoe meer je ‘m deelt, hoe voordeliger je uit bent. Zonder gedoe, dankzij de handige app waarmee alles makkelijk geregeld wordt. Als hoofdhuurder (Owner) ben jij volledig in charge, dus jij bepaalt wanneer en met wie je je auto deelt. Zonder gedoe.

Amigo deelauto Haarlem

De voordelen van Amigo

Autodelen met bekenden (buren, vrienden, familie) zonder gedoe.

Duurzaam rijden - autodelen met bekenden

Duurzaam rijden

Via Amigo rijd je in een Toyota Yaris Hybrid. Een auto met goede prestaties en zuinigheid. Door te delen wordt de auto effectiever gebruikt, zijn er minder auto’s nodig, wordt het parkeerprobleem verminderd en help je anderen.

Deelauto met bekenden, een vertrouwd gevoel

Vertrouwd gevoel

Jij bepaalt met wie je de Amigo leaseauto deelt. Gemakkelijk via de app. De kosten worden automatisch verrekend, je krijgt een tankpas en verzekering, onderhoud, APK en pechhulp regelen wij.

Kostenvoordeel autodelen

Kostenvoordeel

Door als hoofdhuurder (Owner) je Amigo auto te delen, help je niet alleen de mensen om je heen. Het kan ook nog eens kostenvoordeel opleveren. Je ontvangt 4 euro per gereserveerd uur.

Wat kost het?

Vul hieronder het gemiddelde aantal kilometers per maand in, dat je verwacht te gaan rijden. Geef aan of je van plan bent om het contract van 36 maanden eerder op te zeggen. Voor deze flexibiliteit rekenen we een vergoeding. Geef tot slot aan met hoeveel mensen je de auto denkt te gaan delen. Want; hoe meer je deelt, hoe groter het voordeel. Je ziet direct welke kosten we verwachten. We hebben een vaste abonnementsprijs van € 450,-. Deze wordt lager, wanneer je meer deelt. Daarnaast rekenen we een kilometerprijs van 25 cent per gereden kilometer inclusief brandstof.

Belangrijk! Maak gebruik van onze startaanbieding. Vraag jouw Amigo auto aan voor 31 december 2022 – en rijd de eerste drie maanden mét korting. De abonnementskosten zijn de eerste drie maanden €300,- in plaats van €450,-.

Veelgestelde vragen

Op dit moment leveren wij de Toyota Yaris Hybrid. We zijn druk bezig om binnenkort meerdere modellen beschikbaar te maken als Amigo deelauto. Lees meer over de Amigo auto.

De vaste kosten van de auto zijn maandelijks. Je betaalt €450,- per maand. Daarnaast betaal je €0,25,- per KM voor de brandstof en de Amigo service. Members betalen per gereden uur €4,- aan jou, waardoor je eigen kosten verlaagd worden! Rekenhulp voor Owners: Reken hulp voor Owners

Als je met Amigo een contract aangaat, dan is dat in principe een contract voor de periode van 3 jaar. Kies je voor maandelijks opzegbaar? Dan kun je na 12 maanden het contract maandelijks opzeggen. We rekenen hiervoor een kleine vergoeding per maand.

Amigo stap voor stap

Als Amigo iets voor jou is, dan is het fijn om te weten waar je aan toe bent. We lichten het stap voor stap toe.

  1. Meld je aan via de site en download de app
  2. Stuur je gegevens in en teken het contract (36 mnd, evt na 12 mnd flex).
  3. Wij maken alle services gereed (verzekering, App, tankpas e.a.).
  4. Jouw Amigo auto staat op de gewenste afleverdatum voor de deur! Klaar om te rijden én delen.

Vraag je Amigo auto nu aan

Je kunt je Amigo leaseauto nu aanvragen in Haarlem. Doe je dit voor 31 december 2022? Dan maak je gebruik van onze Amigo Aanbieding. Rijd je Amigo auto de eerste drie maanden voor €300,- per maand abonnementskosten (in plaats van €450,-).